"Culinary road to BBQ"

De bezieler achter Smoking Grills is Arne Linhart. Geboren en getogen in een horeca familie, werd de passie voor het culinaire hem met de paplepel ingegeven. Koken en het culinair entertainen werd zijn richting in het leven.

Door jarenlang actief te zijn in gereputeerde horecazaken en uiteindelijk zelf 10 jaar een eigen horecazaak te hebben gehad, de Gulden Bock in Antwerpen, en daar als chef aan het roer te staan, bleef er weinig tijd over om echt te gaan experimenteren met een barbecue.

Van zodra hij naar het landelijke Broechem verhuisde met zijn gezin en daar een bakkerij atelier Ervin’s Bread uitbaatte met zijn partner Sarah, kreeg hij meer tijd om zich te gaan verdiepen in de BBQ scene.

Na jaren experimenteren met BBQ en zijn eigen culinaire achtergrond hierin te gebruiken:het Amerikaanse low & slow maar ook gecombineerd met de wereldkeuken, bleek covid-19 de ideale moment te zijn om met deze nieuwe passie naar buiten te treden.

Met Smoking Grills willen we een totaalbeleving aanbieden. Via de webshop bieden we niet alleen kwalitatieve barbecue toestellen aan, voor ieder wat wils, maar ook de bijpassende accessoires, brandstof en smaakmakers.

Daarnaast kan u Arne en zijn team contacteren voor catering gaande van culinaire diners, walking dinners, recepties, BBQ's, teambuildings. Contacteer hem gerust voor een offerte op maat via info@firefood-catering.be 

Heb je een specifieke vraag in verband met het aanschaffen van een BBQ e.d., contacteer ons even per mail op info@smokinggrills.be

“Barbecue may not be the road to world peace, but it's a start.” – Anthony Bourdain